previous arrow
next arrow
Slider
Etapa 1
Incepere constructie: 2019
Finalizare constructie: Finalizat (2022)

Vezi apartamente disponibile

ISG RESIDENCE IV este un ansamblu rezidențial situat într o zonă verde, in imediata apropiere a proiectelor deja finalizate ISG RESIDENCE II, RESIDENCE III dar și a Parcului Carol, parc incadrat in lista monumentelor istorice ale capitalei.
Complexul rezidential este format din sapte imobile, având un regim de înălțime de 2S+P+12 etaje, cu un total de 691 de apartamente. Proiectul ISG RESIDENCE IV se desfășoara pe o suprafață de teren de 16.127 mp și include spații comerciale, locuri de parcare supraterane și subterane, loc de joacă pentru copii si un Centru SPA. În cadrul ansamblului se regăsesc garsoniere, apartamente de 2 și 3 camere, duplexuri de 4 si 5 camere, spațioase și complet finisate, ce se remarcă prin stilul arhitectural modern.
ISG RESIDENCE IV se va construi în două etape cu incepere in 2019 si finalizare in 2023.Proiectul nostru continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara, intrunind cerintele exigente ale calitatii, sigurantei si confortului.

TIPURI DE APARTAMENTE

Având în spate o vasta experiență, constructorul IMOBILIARE SOLUTIONS GROUP propune o nouă abordare: apartamente decomandate si semidecomandate, bine construite, amenajate modern și branșate individual. Accentul construcției se pune pe durabilitatea locuinței și asigurarea confortului fiecărui locatar.
Garsonierele,apartamentele de 2 și 3 camere, duplexurile de 4 si 5 camere sunt disponibile în diverse configurații. Chiar daca doresti sa faci o investitie sau iti doresti o locuinta pentru confortul propriu, impreuna cu reprezentantii nostri vei lua decizia corecta.

LOCALIZARE

ISG RESIDENCE IV este situat pe Sos. Viilor nr. 55, in apropierea Parcului Carol și la câteva minute de Piața Unirii. Poziționarea centrală pe harta Bucureștiului asigură un acces ușor și rapid către toate zonele de interes ale orașului.
Cum cea mai mare problema a noastra este timpul, am ales o zona care sa permita economisirea acestuia, prin accesul facil la toate mijloacele de transport, astfel, în apropierea ansamblului se regăsesc mai multe stații RATB, iar la 10 minute de mers pe jos se află stația de metrou Eroii Revoluției.
În vecinătatea ansamblului se află un magazin Mega Image Shop&Go, o farmacie Sensiblu, grădiniță pentru copii, școli, licee, autogara Filaret, Monetăria Statului, Primaria sectorului 5, Secția de Poliție nr. 18 , parcuri, cluburi și restaurante.

MATERIALE ȘI FINISAJE

Structură de rezistență a imobilelor este formată din stâlpi și cadre din beton armat iar fundațiile sunt de tip radier general. Pentru zidăria exterioară vom folosi cărămidă de tip Porotherm, cu grosimea de 30 cm, iar izolația imobilului se va face cu polistiren expandat, de 10 cm. Pereții de compartimentare din interiorul apartamentelor sunt construiți din cărămidă Porotherm și tencuială, având o grosime de 15 cm. Pentru spațiile comune, pardoseala va fi din piatră naturală.
Apartamentele se predau la cheie : gresie, faianta, parchet, usi de interior si centrala termica proprie, pentru un cost mai mic de intretinere.
Stilul modern al apartamentelor se remarca prin finisajele calitative, alese în culori neutre.
Fiecare din cele patru imobile dispune de câte două ascensoare de ultimă generație, silențioase, rapide și economice.

Toate apartamentele disponibile in

Ansamblul rezidential ISG 4

Garsoniere
de la 73.488 EUR
2 camere
de la 73.488 EUR
3 camere
de la 73.488 EUR
Duplex 4 si 5 camere
de la 98.826 EUR

Cere detalii despre
ISG Residence IV