ISG RESIDENCE II

ISG 2 VANDUT INTEGRAL

Complexul rezidențial ISG RESIDENCE II, situat lângă Parcul Carol, este un proiect imobiliar de categoria premium. Ansamblul este ideal pentru cei ce își doresc o viață liniștită într-o zonă apropiată de centrul Bucureștiului.Alcătuit din 4 blocuri cu regim de înălțime de P+9E, complexul se remarcă prin stilul modern ce poate fi regăsit în garsonierele și apartamentele de 2, 3 și 4 camere. ISG RESIDENCE II propune noilor proprietari apartamente spațioase, decomandate și complet finisate.

Aflat în zona Filaret, pe strada Fabrica de Chibrituri, complexul ISG RESIDENCE II asigura un acces rapid și simplu către toate zonele de interes ale Bucureștiului. Parcul Carol se află la doar 3 minute de ansamblu, iar Piața Unirii și Parcul Tineretului se află la 8 minute distanță.

În cadrul complexului se află diferite spații comerciale, Mega Image Shop & Go și o grădiniță. În apropierea ansamblului puteți găsi numeroase moduri de petrecere a timpului liber: parcuri, cluburi, restaurante, dar și diferite instituții publice. Parcarea mașinii pe timp de noapte nu va mai reprezenta niciun stres întrucât ISG RESIDENCE II dispune de parcare supraterană. Locurile de parcare se achiziționează separat.

ISG RESIDENCE 2 a fost finalizat și este vândut integral.